Sætres fine rugkjeks

Klarte ikke å bestemme meg for hva jeg skulle ha til lunsj i dag, så det ble litt av hvert. Blant annet SÆTRES BESTE – fine rugkjeks.

Lunsjen min ble altså:

– Sætres fine rugkjeks. Noen med vita hjertego hvitost og noen med philadelphia light og salatkrydder.

– Mager vanilje kesam med kiwi og valnøtter.

– Små søte tomater.

– Ubehandlede chasew nøtter.

– Avokado med salt og pepper.

Sætres fine rugkjeks smaker kjempegodt, og inneholder 46 % fullkornsmel av rug. Resten av ingredienslisten er forholdsvis kort, noe som for meg er et godt tegn på kvalitet og lite «triksing» med produktet.

Næringsinnhold pr. 100 g (verdiene i parentes er pr. kjeks på 1,6 g.):

– Energi: 330 kcal. (5 kcal)

– Karbohydrat: 62 g. (1 g.)

– Protein: 11 g. (0,2 g.)

– Fett: 2,5 g. (0,04 g.)

– Kostfiber: 10 g. (0,2 g.)

Kjeks er for meg noe jeg spiser til helger og kos. Disse inneholder mye gode næringsstoffer, og er små i størrelse. Kan minne noe om flatbrød. Jeg synest de smaker fantastisk til ost, både myk og fast ost 🙂

49 tanker om “Sætres fine rugkjeks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.