Sjokoladekuler

Hjemmelaget lørdags snop er nytt i dette hjemmet, men neimen om det blir siste gang!! Litt intens og uvandt smak – noe jeg fort kan venne meg til 🙂 Her er en liten smakebit av hva jeg koste meg med i går..

Den myke delen..

– Mandler

– Hasselnøtter

– Dadler

– Aprikos

– Kokos

– Litt vaniljesukker

– Rått kakaopulver

– Litt salt

Mandler og hasselnøtter ble finmalt. Dadler, aprikos og kokos most sammen og til slutt blandet jeg alle ingrediensene i en bolle. Trillet til kuler, lagt på et fat og avkjølt i kjøleskapet.

Så sjokoladetrekk..

– 70 % kokesjokolade

Smeltet kokesjokolade og dyppet kulene i sjokoladen. Set kulene på et fat og avkjøle igjen i kjøleskapet. NYT 🙂

Som sagt en intens smak av disse kulene, men nydelig gode 🙂 Mer eksakt oppskrift kommer når den er klar (tok ikke skikkelige mål denne gangen)!

7 tanker om “Sjokoladekuler

  1. venter i spenning på oppskrift, har lyst å lage noe sant en dag 🙂

    hvis det ikke er for mye styr er det fint med linker til hvor man kan kjøpe ting man ikke finner på butikken 🙂

    -Ole

    • Alle disse ingrediensene fant jeg på helsekost (dadler og aprikos – økologiske!) Rått kakaopulver finner du også på helsekost. Ihvertfall de fleste helsekostbutikkene! Resten hadde jeg i skapet – og du finner det på vanlig dagligvarebutikker. Ellers har jeg bestilt på iherb.com en del og gojiking.co.uk, hva kan du se i det forige innlegget om sjokolade til jul.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.