Tre lange

Treningen var godt planlagt. Jeg var topp motivert. Ingenting kunne stoppe meg. Jeg er kjempefornøyd!!! Denne uken har jeg gjennomført 3 treningsøkter på 2 timer med lav intensitet! Har ligget på i1 – i3, noe som er helt etter planen. Riktignok har jeg ikke fulgt planen slavisk, men som en langrennstrener sa til meg «Det dommeste du gjør er å følge planen». Dette bør nok ikke tolkes helt bokstavlig.

ONSDAG


Total tidsbruk: 2 t. 5 min.

Energiforbrent: 811 kcal

Maks hjertefrekvens: 163

Gjennomsnittlig hjertefrekvens: 126

FREDAG

Total tidsbruk: 1 t. 59 min

Energiforbrent: 797 kcal

Maksimal hjertefrekvens: 194 (dette stemmer ikke, du ser denne toppen på kurven også – klokken som løper sin egen vei!)

Gjennomsnittlig hjertefrekvens: 127

LØRDAG

Total treningstid: 2 t. 2 min

Energiforbrent: 758 kcal

Maksimal hjertefrekvens: 202 (Hehe, mer enn makspulsen min – tror klokken er på bærtur igjen!)

Gjennomsnittlig hjertefrekvens: 127

NB! Plusklokken har vært litt ustabil den siste tiden, så pulsverdiene er nok ikke helt riktige. Dette kan man også se på pulskurven – jeg jogger ikke SÅ ujevnt at pulsen skal sprette opp på 190 og rett ned på 50 – her er det noe muffins! Skal sende den inn på service til uka, når jeg uansett ikke kan trene.

3 tanker om “Tre lange

  1. hvis du hører på musikk (ipod), og/eller har mobilen med deg kan det faktisk rett og slett være det som av og til forstyrrer signalene mellom sensoren og klokka. Skjer hos meg også av og til (bruker også polar). Ofte 104% i puls, som jo ikke er mulig, eller plutselig nede i hvilepuls midt i bakkedrag 😛

  2. Tilbaketråkk: Noen sporty øyeblikk fra 2010 | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.