Middager uke 41

Denne uken har Kjetil hatt høstferie (lærer!!), og det har vært veldig godt å fått servert middag nesten hver dag. Slik så middagsuken vår ut:

Mandag: Fiskeburger.

Tirsdag: Denne er jeg litt stolt av. Hjemmelaget tomatsuppe med «hjemmeproduserte» egg og hjortekjøttdeig av hjort som går rett utenfor døra.

Onsdag: Seifilet i stekt løk og fløte.

Torsdag: Middag på kafè, SMAK. Der serverer de klubb – noe som er min favoritt over alle. Dette spiser vi ca. 2 ganger i året, så da er det lov med både sukker og rømme til. 😉 Hadde ikke med kamera, så dette bildet er funnet på nett.

Fredag: Skinkegrateng, salat og hvitløksbagetter. Litt stressa i middags øyeblikket, så heller ikke noe bilde her i fra. Oppskriften er funnet på Matprat.no. Grove hvitløksbagetter fra hatting og en enkel salat med isberg, ruccola, tomat og agurk. NAM! 🙂 PS: bruk litt mindre melk enn hva som står i oppskriften – det blir litt for mye væske.

Lørdag: Grilling i det fri; Grovt pinnebrød med kjøttpølse av kylling og kalkun. Dessert: Ananas med smeltet sjokolade og pepsi max. (Cashew nøttene ble ikke åpnet!)

Søndag: Fylt kylling filet i bacon med potetchips og grønnsaker

202 tanker om “Middager uke 41

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.