Give away

Jeg har ikke tidligere deltatt på noen give aways, men denne kan jeg ikke motstå. Det florerer av blogger som blir sponset av ulike produkter som gir bort noe til leserene. Mot at de selvsagt får litt reklame for seg. Denne jenta her lager sjokolade selv, og gir bort. Noe jeg mener fortjener en stor applaus. Det er også henne som har inspirert meg til å lage sjokolade selv – og i går (ja, på en mandag) var prosjektet i gang. Veldig nybegynner, så ikke helt fornøyd, men det smakte godt!! Jeg ønsker å vinne denne konkurransen for å kjenne hvordan det «egentlig» skal smake, og selvsagt også fordi det aldri blir nok av sunn og god sjokolade, hehe 🙂 Jeg deltar på Give awayen til Anette.

Slenger også med noen bilder fra gårsdagens sjokolade»baking».. Kommer mer om dette når jeg har gjort det en gang til 🙂

PS: Hvor sunt dette er skal jeg finne ut.. Altså, jeg kommer til å sette meg inn i hvilke produkter jeg bruker og også se på næringsinnholdet. Som med alt annet snacks er det mengden som teller, men hvorfor ikke spise det sunneste og beste når det gjelder snacks og godterier også? Vi leter jo alltid etter den sunneste yoghurten? Julen nærmer seg, og jeg skal ihvertfall lage sjokoladen selv til jul i år! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.