Karbonadesmørbrød..

..uten brød! Men veldig veldig godt 🙂 Dette ble inntatt etter 25 min effektiv svømming.

Karbonadene består av 400 g. karbonadedeig, 1 egg og masse krydder. Dette ble ca. 5 karbonader i litt ulik størrelse. Jeg spiste 2 små sammen med et stekt egg, ost, tomater, paprika, salat og stekt løk. Savner ikke brødet i det hele tatt!!!

Næringsinnhold:

– Energi: 430 kcal.

– Karbohydrat: 5 g.

– Protein: 47 g.

– Fett: 25 g.

111 tanker om “Karbonadesmørbrød..

 1. Hei, Ann Kristin!
  Det var synd jeg ikke fikk møtt deg i helga. Vi lå syke hele gjengen.

  Helt enig med deg i det du skriver i kommentaren din. Det er virkelig ikke sånn at jeg går inn for å slanke meg, poenget er egentlig å komme inn i vanen med å være litt fysisk aktiv være dag og i tillegg trene litt. Kostholdet mitt føler jeg egentlig er normalt sunt. 🙂
  Begrepsbruken i bloggen har jeg valgt bare fordi jeg ser at folk googler det, og da finner bloggen min 😉 hehe..
  Egentlig er det bare fyllstoff som jeg vurderer å fjerne fullstendig, for jeg merker at jeg synes ikke det er så gøy lenger. Har aldri vært noe på slankingen, og det kommer jeg nok aldri til å bli 😉

  Helt enig i at brød ikke er så mye vits i. Vi har nesten sluttet å ha poteter, fyller bare på med ekstra grønnsaker i stedet, myye bedre 😀

  Ingvild

  • Huff, god bedring til dere alle!!
   Håper du ikke følte det som noe «pekefinger» den kommentaren min – var bare ment som et tips på veien, men nå ser jeg jo at du har forstått det hele veldig bra 🙂
   Brød ble overflødig ihvertfall til dette. Merker jeg savner det i andre sammenhenger, men foreløpig holder jeg meg unna en stund til.. Grønnsaker har jo så utrolig mye mer og bedre smak, så hvorfor ikke nytte seg av disse litt mere ja?!:) Poteter blir det en del av her fortsatt, uten de hadde jeg kommet alt for lavt på karbohydratinntaket – noe jeg ikke ønsker siden jeg skal holde vekten, trene mye og bygge litt muskler 🙂
   Ha en super uke Ingvild 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.