Joda, du leste riktig.. i går spiste jeg lever til middag. Stykker av lever i en brun saus med masse grønnsaker som tilbehør. Grønnsakene var veldig gode – perfekt kokt brokkoli og gulrot, nydelig stekt løk og sopp og gode poteter.. Leveren.. tja, det er en smak jeg ikke er helt komfortabel med, og heller ikke når jeg vet leverens funksjon i kroppen – alt går jo gjennom leveren (!!!).
Min tallerken – litt forsiktig med leveren til å begynne med, men det gikk ned noe mer enn på bildet 🙂
Kan det være det måltidet denne måneden som innehold flest viktige vitaminer og mineraler? 🙂
You keep it up now, understand? Really good to know.
At last! Someone who understands! Thanks for posting!
Whoa, things just got a whole lot easier.
Thanks guys, I just about lost it looking for this.
Hey, that’s the greatest! So with ll this brain power AWHFY?
Such a deep answer! GD&RVVF
It was dark when I woke. This is a ray of sunshine.