Middagsrester til lunsj

Dagens lunsj bestod av en liten kyllingfilet og røde linser fra i går, mais, tomat og cashewnøtter. Laget i går, oppbevart i kjøleskapet til i dag. Kjetil fikk også med seg en lignende på jobb. Lettvint og smakfullt 🙂

Jeg er begynt å bli mer og mer bevist på å bruke rester, ikke bare kaste de. Les innlegget her, last ned brosjyren og finn litt inspirasjon til god «restemat» du også.

152 tanker om “Middagsrester til lunsj

  1. Røde linser er geniale til «suppe». Jeg bodde i libanon for en stund siden, og der pleide vertsmoren min å koke opp røde linser, surre en løk og litt hvitløk, saften av en halv sitron (smakes til, kan bruke mer eller mindre), og litt buljong eller annet krydder, jeg bruker mye chilli. Kan også tilsette kjøtt og grønnsaker etter ønske. Kjempegodt, raskt og sunt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.