Nye frokostvaner

Etter å hatt smoothie som en stor favoritt til frokost i lang tid, har dette tatt en vending. Da jeg var syk (etter operasjonen) prøvde jeg meg flere ganger på smoothie, noe jeg trodde skulle gli veldig lett ned halsen. Men dette førte til smerter og et «brent barn». Brent barn skyr ilden – så nå har jeg funnet nye alternativer til frokost.. Jeg kommer nok tilbake til smoothien om ikke så alt for lenge – bare vent!

Dagens frokost..

En solsikkerute med kremost, serrano skinke og tomat. I tillegg en omelettmuffins.

Næringsinnhold i frokosten:

– Energi: 373 kcal.

– Karbohydrat: 5,8 g.

– Protein: 25,9 g.

– Fett: 27,3 g.

Nå er det denne store deilige «Sunshine maker» koppen som gjelder, med god appelsin- og mango te 🙂 Snart klar for en laaaang dag med lesing!!

Ha en strålende dag – snart helg!

50 tanker om “Nye frokostvaner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.