Grønnsaker kan lages på utallige måter, dette er en av mine favoritter – nettop når de «lager seg selv». Riktignok litt arbeid å kutte opp grønnsaker, men det er vel verdt det!
Ingredienser:
- Brokkoli
- Gulrot
- Paprika
- Løk
- Mais
- Squash
- Sjalottløk
- Blanding av finhakket Chili, hvitløk, ingefær og persille
- Smør eller olje
- Salt og pepper
Her kan man bruke hva som helst av grønnsaker, urter og krydder. Du kan også tilsette litt rømme eller fløte om du ønsker det.
Fremmgangsmåte: Kutt grønnsakene i tynne biter og buketter, slik at det tar ca. like lang tid å steke de. Ha alt i en ildfast form og stek det i ovenen på 200 °C i ca. 20 min.
Kan serveres med fugl, fisk, kjøtt eller hva du måtte ønske.
The voice of rationality! Good to hear from you.
Wow, your post makes mine look feeble. More power to you!
If time is money you’ve made me a wealthier woman.
Smack-dab what I was looking for-ty!
I’m not quite sure how to say this; you made it extremely easy for me!
Thanks for spending time on the computer (writing) so others don’t have to.
I came, I read this article, I conquered.
BION I’m impressed! Cool post!
It’s great to read something that’s both enjoyable and provides pragmatisdc solutions.
Thanks so much for the article post.Really looking forward to read more.
At last! Someone with the insight to solve the problem!
Smart thinking – a clever way of looking at it.
Keep these articles coming as they’ve opened many new doors for me.
Hey, thanks for the article post.Thanks Again. Really Cool.
Im obliged for the blog post. Want more.
A round of applause for your blog.Thanks Again. Much obliged.