Torsdag 25.11

Frokost 07:00

Pannekake med smørost, avokado, paprika, hvitost og fenalår. I dag holdt det ikke med en, så det ble noen biter mer i dag.

Næringsinnhold:

– Energi: 680 kcal.

– Karbohydrater: 3 g.

– Protein: 44 g.

– Fett: 54 g.

Mellommåltid 10:45

To mandariner, to gulrøtter og blandede nøtter.

Næringsinnhold:

– Energi: 313 kcal.

– Karbohydrater: 23 g.

– Protein: 8 g.

– Fett: 20 g.

Lunsj 12:45

Omelett av 2 egg, litt melk og kjøttdeig, tomater, agurk og avokado. Kjenner at det ble litt mye egg siden jeg også spiste egg til frokost. Prøver å unngå dette – men i dag ble det sånn da jeg var litt lite oppmerksom i jerningsøyeblikket.

Næringsinnhold:

– Energi: 490 kcal.

– Karbohydrater: 3,4 g.

– Protein: 40 g.

– Fett: 35 g.

Snacks 14:30

Når jeg har disse kulene i kjøleskapet er det veldig vanskelig å motstå.. Det ble tre kuler sammen med mye vann og en god bok. Har ikke næringsinnholdet, men de er laget av mye mandler og noen «avanserte ingredienser» fra iHerb. Regner ut næringsinnholdet neste gang jeg lager de.

Middag 17:00

Hjemmelaget Seikaker, potetmos og brokkoli.

Næringsinnhold:

– Energi: 226 kcal.

– Karbohydrat: 25 g.

– Protein: 23 g.

– Fett: 2 g.

Trening: Intervaller var planen, men dette gikk ut da det var alt for kalt ute til å presse seg så hardt. Fikk heller ikke logistikken til å gå opp til å komme meg på treningssenteret, så da ble det 30 min rask gange + 2 t. klatring. Fikk mange gode turer opp i veggen i dag! 🙂

Kveldsmat 22:20

Fenalår, haugpølse, hvitost, gräddost, agurk, leverpostei og tomat. Også et glass melk til.

Næringsinnhold:

– Energi: 372 kcal.

– Karbohydrater: 13 g.

– Protein: 25 g.

– Fett: 24 g.

RESULTATER

Totalt energiinntak: 2085 kcal.

Energifordelingen mellom de ulike næringsstoffene:

– Karbohydrat: 67 g. = 13 %

– Protein: 142 g. = 27 %

– Fett: 134 g. = 58 %

Min vurdering: Oi! Det var litt for lite kalorier. Selv om det ikke var en veldig aktiv dag, var nok dette litt i underkant. Fint at det følger en festhelg da, så da blir det nok anledninger til å ta det igjen :-p Energifordelingen er ikke helt etter «planen». Litt for lite karbohydrater igjen. Merklig dette, bare ved å kutte ut brød og kornprodukter så ble det så lite karbohydrater i kosten. Også litt for høyt proteininntak. Følte en veldig «søtsug» men samtidig «tung» i kroppen tidlig på dagen. Dette kom seg etter å ha inntatt disse «godterikulene». Kan det ha en sammenheng?

Jeg skal nå nyte kveldsmaten. Kanskje blir det en mandarin i tillegg etter å ha sett disse tallene? 🙂

56 tanker om “Torsdag 25.11

  1. bra start på dagen, spent på oppdateringen senere:)
    hvor henter du mat inspirasjon?
    jeg trenger å finne noen nye oppskrifter og miks av matvarene mine. egg, skinke, grønt og frukt men hva skal en lage?
    trenger energi til eksamens-lesing!

    • Ser på blogger (anbefalte siden linket til i høyre marg!), reklamer, nettsider osv. Masse inspirasjon overalt:-) Eg veldig glad i å lage mat, så det hjelper det også!! Spiser du bare egg, skinke, grønt og frukt? Eller var det det du har tilgjengelig? En god omelett, grateng, fruktsalat.. 🙂

  2. 423440 451037I simply could not go away your site prior to suggesting that I actually enjoyed the standard information an individual supply to your visitors? Is gonna be again continuously in order to check out new posts 419880

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.