Årets første topptur

…med stiv kuling på toppen!! Føltes ihvertfall sånn når man skal bytte den innerste trøyen som er blitt våt av svette på vei opp. Stive lår og forfrosne hender følger med.  2 t. 45 min viste det på pulsklokken når vi kom ned til bilen igjen, og for de som tror at det er «hvile» å stå nedover så er det ikke det – blytungt!! Her er et lite bilde av dagens tur. Etter dette streiket kameraet i kulden.

168 tanker om “Årets første topptur

    • Hei Friskus! Jeg kjenner meg sjelden «tom» på trening faktisk. Prøver å holde karbohydratinntaker på 20 E%, noe som fungerer veldig bra – også ved hard trening. Denne uken har vært ganske hard, men føler meg mindre sliten enn jeg hadde forventet. Merket en overgang i starten av omleggingen, men dette har bedret seg etter hvert. Skal skrive en oppsummering om dette senere.

  1. Åh, skitur. Og nei, nedover er ikke hvile, ikke i det hele tatt. Det er så lenge siden jeg har stått telemark nå at jeg er livredd musklene ikke er klare for det om et år, når jeg regner med å være i Norge vinterstid. For håpentligvis gjør knebøy og utfall susen 🙂

    • Det var en hærlig skitur selv om det var veldig kaldt på toppen!! Deilig å komme i hus med røde kinn og nyte en kopp kakao forran peisen. Anniken: Utfall og knebøy hjelper nok, men som med alt annet er det hardt å komme tilbake når man har vært «borte» lenge – men selvsagt også veldig veldig godt! Bare gled deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.