Bokanbefaling

FRISK MED LAVKARBO – Nytt liv med riktig mat. Av Dr. Sofie Hexeberg.

Nesten ferdig, men må bare anbefale den allerede. Kanskje en fin julegave til noen «helsefreaker»??

Neida, du trenger ikke være helsefreak for å like denne boken, eller i det hele tatt forstå boken. Vanskelige ord og uttrykk er godt forklart, og boken er skrevet på en enkel måte slik at alle kan ha nytte av å lese den. Sykdommer blir tatt opp i tur og orden, og med i hvert «kapittel» følger en pasienthistorie, blodprøveverdier (før og etter behandling) og behandlingsmåten til Dr. Hexeberg. Jeg synest boken er svært lærerik og givende. Denne passer for alle som ønsker å lære med om et kosthold med lite (eller mindre) karbohydrater.

Jeg sier ikke at jeg er enig i alt Dr. Hexeberg står for og gjør i sin praksis, men jeg lærer, utvikler min kunnskap og den inspirerer. Det følger også oppskrifter med i boken, noe jeg skal teste ut etter hvert! Det kommer nok mer om dette 🙂

Også VOF (I det første bladet) anbefaler boken av Dr. Hezeberg dersom du fortsatt skulle være i tvil! Løp og kjøp!!

111 tanker om “Bokanbefaling

  1. Eg las den boka for eit par mnd sia, og har sia det prøvd å følge dietten. Eg har ikkje prøvd sånn superhardt (lar meg sjølv få lov til å ete pizza/pasta e.l. ein gong i veka) men det fungerar overraskande bra. Eg har tatt av ca ein kilo i veka og blir ikkje så grusvolten som eg kunne bli før når det vart lenge mellom kvart måltid. I tillegg merkar eg forandringar på energinivå og huda mi har blitt vesentleg bedre (Det kan forsåvidt vere vinterkulda som gjer og) Såg no at du hadde lagt ut nokre fine oppskrifter med lite karbohydrat som eg definitivt skal prøve.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.