GODT NYTTÅR

Ønsker dere alle en riktig fin nyttårsfeiring. Jeg feirer årets siste dag med familiemiddag, deretter gode venner og noen fine øyeblikk ute i naturen! Jeg har store forventninger til 2011, ikke minst for bloggen. Jeg lover å motivere, inspirere og bidra med ny kunnskap innen kosthold og ernæring. Håper du følger med videre 🙂

Nyttårsfeiring på fjellet med gode venner, bål og en varm dunjakke – perfekt! (Bildet er fra nyttårsaften 2009/2010)

Vi vil åpne boken. Sidene er blanke. Vi kommer til å sette ordene der selv. Boken heter Mulighet og første kapittel er første nyttårsdag.

Edith Lovejoy Pierce

97 tanker om “GODT NYTTÅR

  1. Heihei!

    Spøker litt for fjellturen vår i dag ser det ut til….:o/ Ganske vått og tungt nå, og værmeldinga sier at det skal bli kaldere og komme masse snø utover kvelden! Hmm…. Men vi skal nok få det «artig læll».;o) Gleder meg!

    Hilsen Siv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.