Kveldsmat

Noen sier man ikke skal spise etter klokken ditt og datt, jeg mener dette er feil. For meg er en jevn måltidsrytme viktig, og dette inkluderer også kveldsmat. Siden vi også ofte trener på kveldstid er det ekstra viktig med tilførsel av energi og næringsstoffer, slik at musklene får næring før en lang natt med faste. Dette sikrer bedre restitusjon og mer utbytte av treningen. I går trente vi klatring fra 20:00 – 21:30. Klokken ble nærmere 22:30 før kveldsmaten ble inntatt. Jeg prøver alltid å spise en god stund før jeg skal legge meg, men jeg kutter aldri ut mat etter trening selv om det blir sent på kveld.. Maten på bildet er for to personer.

Mango, tomater, sognemor, hvitost, spekeskinke og haugpølse.

60 tanker om “Kveldsmat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.