Luker bort en gammel vane

Når jeg først lærte meg å drikke te var melk og søtning et must. Siden den gang har en sukett alltid kommet i koppen før jeg i det hele tatt har smak på teen om det er behov for noe søtning. En uvane jeg nå legger bort.. Den siste uken har jeg droppet denne søtningen, og jeg savner den ikke et sekund.

Te er bedre uten søtning 🙂

110 tanker om “Luker bort en gammel vane

  1. Te er faktisk godt uten noen søtning ja 🙂
    Har alltid hatt noe i sukker, honning og lignende. Da jeg hadde veldig svangerskapskvalme var plutselig usøtet te noe av det eneste jeg fikk i meg. Siden det har jeg alltid drukket uten 🙂

    Min nyeste uvane er kaffe latte, det lager jeg hver morgen. Med skummet melk, vel og merke – men dog en uvane…
    Unnskylder meg med at jeg ikke drikker melk til vanlig, så da får jeg i meg det også 😉

    Ingvild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.