Trening – oppsummering uke 48, nye planer uke 49

Uke 48

– Mandag: 15 min langrenn (hadde planlagt 2 t. men måtte gi tapt for kulden) 30 min svømming, svømte ca. 1000 m.

– Tirsdag: økt 1: 2 t. rolig joggetur. økt 2: sirkeltrening ca. 1 t.

– Onsdag: Intervaller på mølle. 3 min x 6, 1 min pause. Totalt ca 45 min.

– Torsdag: Økt 1: Styrketrening 40 min. Økt 2: Joggetur ca. 1 t. 50 min.

– Fredag: Styrke/ intervaller hjemme. 1 t.

– Lørdag: Intervaller 4 x 4 min, 2 min pause. Totalt ca. 1 t.

– Søndag: Langrenn 1 t. 15 min.

Kommentar: Noen planlagte treninger har blitt vanskelig å gjennomføre pga. kulden. Total treningstid denne uken ble ca. 10 timer. Dette er 2 timer under hva jeg hadde som målsetning. Jeg føler uansett at det har vært en brukbar uke. Ikke fullt så hard som jeg kunne ønske meg – men som sagt må man kjenne litt på kroppen når det er så kaldt.

Veldig glad denne treningsuken er over.

Uke 49

Denne uken ønsker jeg moderat belastning. Fokus på gode styrkeøkter og kvalitet på hver enkelt treningsøkt som gjennomføres. Jeg planlegger ikke treningen dag for dag, men har noen retningslinjer å gå etter:

– 3 økter med styrketrening.

– 2 økter med lankjøring (ca. 2 t.)

– 2 økter med intervalltrening/ høyere intensitet.

Totalt utgjør dette 7 treningsøkter på 7 dager. Kan ha 1 fridag dersom jeg ønsker det. Ca. 9 – 10 t. trening.


45 tanker om “Trening – oppsummering uke 48, nye planer uke 49

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.