Matpakkeonsdag

Gårsdagens matpakke ble som alltid laget kvelden før. Da slipper jeg å tå opp unødvendig tidlig – synes 06:00 er tidlig nok nemmelig!

I den største boksen er der Picnicskinke fra stabburet, mais, rødløk, cherrytomater, paprika og salatblader. Til denne salaten har jeg også egg (Et digert egg med to plommer!), revet hvitost og rømme. Boksen med nøtter spiste jeg på slutten av arbeidsdagen. Da unngår jeg å være «ulvesulten» når jeg kommer hjem, og rekker å lage meg en sunn og god middag i stedet for å hive innpå med noe usunt.

87 tanker om “Matpakkeonsdag

  1. Hei 🙂
    Jeg lurte på en ting. Denne uken har jeg byttet ut knekkebrød med rugbrød (sånn «svart» brød som egentlig ikke smaker helt brød) forstår du hvordan?
    Det står at det er 500 gr i en slik pakke og pr 100g er det 180 kcal. Hvor mye er det i en skive? Disse er ferdig oppskjært, ikke noe særlig tykke men er vel kanskje 50 g pr?
    Er det greit å spise 2 rugbrød skiver med skinke, salat, agurk og paprika? Eller burde jeg gå tilbake til knekkebrøde?

  2. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

  3. Hey! I’m at the office surfing around your blog from my personal new iphone! Just planned to say I really like reading your website and anticipate all your posts! Keep the outstanding perform!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.