Torsk med pinjekjerner

Torsk, en blanding av pinjekjerner, søtpotetmos og dampet brokkoli. En sunn og god middag!

Pinjekjerner, bacon og torsk.

Bland sammen:

  • Grovhakkede pinjekjerner
  • Noen ss. Olivenolje
  • En god sprut sitronsaft
  • En bukett persille (grovhakket)

Jeg hadde også i noen soltørkede tomater..

  • Torskefilet
  • Smårettbacon eller annen bacon
  • Salt og pepper

Sett ovnen på 220°C. Legg fisken i en ildfast form, krydre den med salt og pepper og ha over blandingen av pinjekjerner. Strø over bacon på toppen. La  dette stå i ovnen i 15 – 20 min til du ser at fisken deler seg lett.

Søtpotetmos (eller annen potetmos)

  • Søtpotet
  • Rømme
  • Salt og pepper.

Skrell søtpotetene og del de i terninger. Kok de til de er godt møre. Sil av vannet og bruk en «potetstapper» til å mose de. Tilsett litt rømme og smak til med salt og pepper.

Server søtpotet og torsken med kokt brokkoli eller andre grønnsaker du liker.

God middag 😀

60 tanker om “Torsk med pinjekjerner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *