Cup renn nr 2

For to uker siden gikk jeg cup renn nr 1, på tirsdag var det duket for det andre. Egentlig var det skøyting, men siden jeg ikke er noe tilhenger av skøyteteknikken (får vondt i bena og blir utmattet etter 10 meter!!) smurte jeg skia og langet ut i diagonalgang. Denne gangen hadde jeg "ingen å gå med" (Altså: Alle gikk i fra meg), så jeg fikk ikke presset meg like godt som sist og tiden ble derfor noe lengre. Skal også legge til at føret var noe "tråere" enn sist. Men over til harde fakta.. 

Puls og fakta fra konkurransen:

Distanse: 5 km – fristil (klassisk for meg)

Tidsbruk: ca 23 min ("Offisielle" resultatliste har jeg ikke sett ennå – oppdaterer når jeg har sett den!)

Gjennomsnitt puls: 177

Maksimal puls: 182

Kommentar: Ok fornøyd – klarte å presse stort sett gjennom hele løypa selv om jeg gikk alene. Tanker i hodet gjennom 5 km blodslit:  "jobb hele tiden – aldri hvile – det er bare noen få minutter igjen!" Da jeg kom til passering etter første runge (vi går 2 x 2,5 km) hørte jeg stavtakene (nesten) til førstemann som kom i mål – litt umotiverende, men jeg kan da ikke sammenligne meg med verdenstoppen heller da!! (ihvertfall snart i verdenstoppen!)

49 tanker om “Cup renn nr 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.