5 tanker om “Matpakke 16. februar

  1. Ut i fra det Perfect health konseptet ser det ut til at det anbefales hvit ris og ikke natur/fullkornsris. Jeg bare lurte på om du hadde funnet noe begrunnesle for det og hvorfor det menes at belgfrukter ikke er bra?

    • Hei Friskus. Jeg jobber stadig vekk med den, men ting tar tid. Beklager det altså. Men her er gluten, lektiner og fiber mye av forklaringen – mekanismene og en bedre begrunnelse kommer i innlegget. Jeg håper og tror at i løpet av tidlig neste uke er den klar. 🙂 Han en fin torsdag!

    • Hjortekarbonadene er fra Fjordameny i Gloppen (http://www.fjordameny.no/Default.aspx) Jeg kjøpte disse på Coop ekstra i Førde, hvor de har en «avdeling» til lokalprodusert mat. De finnes nok ikke i så mange butikker, men dersom du ser på nettsiden kanskje du finner mer informasjon. De smakte NYDELIG! Jeg kjøpte også pølser, og spekemat fra samme levrandør. Skriver om dette når jeg har testet ut alt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.