Topptur 26. mars

I regi av Norwegian Mountains var jeg med på en nydelig topptur i dag. Vi startet ca 10:30 fra Stryn skisenter, og var ikke nede igjen før ca 17:30. Inkludert pauser blir dette 7 timer i fjellet. Jeg er sliten fra topp til tå, og fikk nok en gang bekreftet at jeg trenger å trene mer styrketrening forå få mer muskler på kroppen. Nydelig sol til klokken passerte 15, noe som har satt store spor etter seg i mitt solbrente ansikt med 1000 nye fregner. Her er noen bilder fra turen.. 

Ann Kristin og Siv i strålende solskinn. Fjellsiden i bakgrunnen på bilde nr 1 rente vi ned – Fantastisk snø – nydelige telemarksvinger!! HÆRLIG 🙂

Her er vi på turens høyeste punkt og skyene har dekket til for solen. Da er det godt å ha en tykk dunjakke å krype inn i!! 

54 tanker om “Topptur 26. mars

    • Nydelig tur, men travelt for svake bein. Har ikke vært på topptur siden lillejulaften i fjord!!! Alt for lenge siden. Det kommer nok flere sjanser hvor du kan være med ja:)

  1. For en inspirerende og flott blogg du har! Jeg har lest meg gjennom litt her nå, og jeg sitter akkurat nå og lurer på hvordan jeg skal få tak i bokhvetemel og puffet ris på en søndag slik at jeg kan begynne på noen av oppskriftene dine. Og veldig spennende å lese om birken, har selv lyst til å prøve meg på det, men det har ikke blitt noe av foreløpig. Derfor var det kjempegøy å lese om planleggingen.
    Jeg kommer tilbake! 🙂

    • Hei Frk. Kraft 🙂 Så hyggelig å høre at du liker bloggen!! Jeg tror det kan bli vanskelig å få tak i bokhvetemel på en søndag, da dette må kjøpes på helsekost. Puffet ris derimot kan du nok finne på en dagligvarebutikk som har søndagsåpent dersom det finnes i nærheten. Det er bare å hoppe ut i det, og ta turen fra Rena til Lillehammer, men vær obs på at du må være rask når påmeldingen åpner – for her forsvinner plassene før du får tenkt deg om!! Kom innom så ofte du vil – det setter jeg veldig stor pris på! 🙂

  2. Tilbaketråkk: Topptur under Stryn Vinterfestival 2011 |

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.