Åpen, ærlig og vanvittig tøff

Høsten 2010 fikk jeg kontakt med en nydelig jente som driver bloggen Springerinne. Hun er dyktig, engasjert og en super sjef. Dette er nemlig redaktøren for birkebeinermagasinet som jeg har skrevet for noen ganger nå. Springerinne er tidligere friidrettsutøver med imponerende resultater bak seg. Nå delen hun sin hverdag og sitt anstrengte forhold til mat og trening på bloggen. Hun har tidligere skrevet om sin ortoreksi, og har nå startet prosjekt 2011 – bli frisk. Små mål på veien, støttende venner og familie, mye vilje og selvdisiplin og med et stor hjerte er jeg sikker på at hun kan klare det.

Jeg ønsker at alle dere som sliter med et anstrengt forhold til mat og trening, tar en titt på bloggen til springerinne, og finner motivasjon og lyst til å ta et skritt i riktig retning.

 

(Bildene er lånt fra bloggen til Springerinne: Nydelig jente!!)

 

Her er noen av innleggene hun har skrevet om dette temaet: 

Når ein kommentar er nok

Jula – til glede og bekymring

Eit vanskeleg tema

Badevekta – til glede og fortvilelse

Den dårlege samvittigheita

Toppidrettsutøvar i hovudet – mosjonist i verkelegheita

Små skritt

Et STORS steg på veien Ble så utrolig glad når jeg så dette, jeg smilte fra øre til øre og håper at veien videre vil gå like bra. Jeg har stor respekt for at springerinne deler dette på bloggen, og mener hun belyser en side av saken som sjelen kommer frem i media og lignende. Jeg heier på deg!!!

161 tanker om “Åpen, ærlig og vanvittig tøff

  1. Hun er nydelig ja. Og utrolig sterk!
    Jeg har slitt med det samme og sliter enda med en del andre ting, og jeg vet hvor hardt det er. Men med åpenheten hennes, viljen og ærligheten hennes er jeg sikker på hun klarer det. Og det 100% 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.