Krykker er min beste venn

Det blir en lite aktiv påske, Kjetil må hjelpe meg til det meste og jeg kan ikke trå på foten. Leddbånda i ankelleddet har fått en "trøkk", så nå hopper jeg rundt på krykker.. Heldigvis har jeg en fantastisk kjæreste som varter opp med nydelig frokost.. 

Jeg sensurerer den hovne foten min for dere, ønsker ikke å ødelegge matlysten, når det tross alt mest handler om mat her på bloggen. 

Frokost av Kjetil: Stekt søtpotet, brie, eggerøre, salat og stekt kjøtt (av lam).

54 tanker om “Krykker er min beste venn

  1. Uff, håpa du kjem deg på beina igjen snart! Godt du har Kjetil som kan diske opp med deilig mat 🙂 Lurte på en ting eg, brukar du fortsatt Udo’s Choice? Eller tar du andre Omega3-tilskudd? Eg leitar etter et godt Omega3-produkt, etter som eg har hørt at eg bør ta det når eg brukar Nattlysolje for å ikkje få for mykje av Omega6 i balanseforholdet mellom fettsyrene. Er litt usikker på ka eg skal velge, er jo en million produkt der ute.. 🙂

    • Nei, jeg bruker ikke Udo’s Choice lenger. Prøver å spise fet fisk (laks, ørret) 2 – 3 ganger i uka, og minimere omega-6 inntaket, så tar derfor ikke noe tilskudd med omega-3. Etter å ha lest litt om hva nattlysolje inneholder er dette er produkt jeg ikke vil anbefale pga. for mye omega-6. Nå vet jeg ikke noe om dine effekter ved å bruke dette, men finnes det ikke et alternativ? Det er mange produkter på omega-3 ja, og jeg er faktisk ikke sikker nok på dette feltet til å gi noe anbefalinger på det ene eller det andre produktet, beklager..

  2. Usj. Hørtes ikke godt ut! Sender deg masse god bedring tanker. så er du nok på bena straks igjen skal du se! 🙂 God påske forresten, søta!

  3. Tilbaketråkk: Min påske | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.