Min treningsuke, nummer 20

Har også denne uken hatt fokus på styrketrening, av grunner som nevnt tidligere. Det ble derfor 4 økter på treningssenteret, et splitt program som jeg føler fungerer veldig bra. Har også testet dette ut på noen "forsøkskaniner" som jeg har øvd meg på som treningsveileder. Alle tilbakemeldingene er positive, og det rapporteres om stive og ømme muskler 🙂 (Et godt tegn!)

Min treningsuke

Mandag: 10 min oppvarming på mølle, 10 min balanse for ankel, 40 min styrke for bein, sete og rygg.

Tirsdag: diverse 17 mai aktiviteter (altså: fri fra trening)

Onsdag: 10 min oppvarming på mølle, 10 min balanse for ankel, 40 min styrke for brysk, skuldre og mage. Deretter en jogg/ gåtur på ca 1 time.

Torsdag: 10 min oppvarming på mølle, 15 min balanse for ankel, 40 min styrke for bein, sete og rygg.

Fredag: 10 min oppvarming på mølle, 15 min balanse for ankel.

Lørdag: Gåtur 20 min, 15 min balanse for ankel, 40 min styrke for bryst, skuldre og mage.

Søndag: 1 time 30 min gå/joggetur.

Bilder fra styrkeøkt ute, sommeren 2010.  

7 tanker om “Min treningsuke, nummer 20

 1. Spennende å teste ut litt forskjellig treningsopplegg. Jeg driver å tester ut trenings opplegget til Medhin på stronglifts.com. Fortsatt for tidelig å si om det fungerer:) Prøver også å få litt bedre bevegelighet. Liker godt videoene til mobilitywod.com. Jeg har startet på den første videoen og jobber meg frem over.

  • Ja, det er spennende å teste ut – føler det fungerer bra så langt, men litt tidlig å si ennå. Hvor mange ganger trener du med denne metoden? Og hvordan? Beveglighet er også viktig – litt for lite flink til å trene dette.

   • 3 økter per uke, 2 split program.

    Økt A: Squat, Bench Press, Barbell Rows
    Økt B: Squat, Overhead press, Deadlift
    (Husker ikke helt det norske navnet på alle øvelsene)

    Hver øvelse gjøres 5 ganger. Starter med bare stangen(20kg) og øker 2,5 kg for hver gang man trener. På den måten er det mest teknikk trening i starten.

    Første uken blir slik
    Mandag:A
    Onsdag: B
    Fredag: A

    Neste uke byttes om:
    Mandag: B
    Onsdag:A
    Fredag: B

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.