Treningsveilederkurs, helg nummer 2

Da var den andre helgen for treningsveilederkurset over. Jeg har hatt noen fine og lærerike dager i Oslo – men også veldig hektiske, så det har ikke blitt tid til noe særlig blogging, selv om dette var planen. Jeg har ihvertfall vært flink til å ta bilde av det meste jeg har spist og hatt med meg denne helgen. Dette er ikke alt jeg har fått i meg, men det er et glimt av hva jeg har hatt med meg på skolebenken og spist gjennom helgen. Dette går faktisk så langt som tilbake til onsdagen. Her er et lite bilderas..

Mandler lå i vesken gjennom hele helgen, det var veldig godt å ha noen never innimellom.

Denne baren "Eat natural" var faktisk veldig god. Laget av macadamianøtter, aprikos, rosiner, kokos, glukose sirup, paranøtter, sprø ris (ris, sukker), honning. 

Lørdagskvelden bestilte vi sushi. Dette er fortsatt ikke helt min favoritt, men det var bedre denne gangen enn sist. 🙂

Sjokoladekake: Vi lagde en nydelig og mektig sjokoladekake av: egg, smør, 70 % sjokolade og sukker. Sammen med is og jordbær ble dette perfekt!! 

148 tanker om “Treningsveilederkurs, helg nummer 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.