Mat til bilturen

Vår spontane ferietur startet mandag med en 8 timers biltur. Vi trives begge med å kjøre og i hverandres selskap så tiden fløy avgårde mens vi hygget oss:) (Ble selvsagt litt rastløs etter å sitte på baken i 8 timer, men det gikk fint!). Vi lager alltid med oss godt med niste, og finner gode løsninger underveis når vi blir sultne. Skal ikke si at vi har vært sunne hele ferieturen – men ferie er ferie – også for oss:)

Nydelige vafler var selvsagt med.. 

Å finne noe på dagligvarebutikken som ikke krever for mye styr, men samtidig er sunt er av og til litt utfordrende. Kjempeflott med butikker som har "hjemmelagde" produkter, som er varme.. Vi kjøpte oss lunchkaker på CoopExtra, og sammen med potetsalat ble det en fin lunsj/middag. 

Kommer flere innlegg om "mat på tur" senere.. Middag på primus er en lek! 🙂 

16 tanker om “Mat til bilturen

  1. Heihei! Dette så ut som en spennende blogg, med masse gode oppskrifter og tips. Jeg har tenkt på å utdanne meg som ernæringsfysiolog, og lurte derfor på hvor lenge du har gått på skole? regner med det er 3år siden du bare er 24, men trodde man måtte gå 5 år ofg ta master for å kunne bruke tittelen ernæringsfysiolog?
    Jeg går foreløpig bare på vgs. men lurer på hvor høyt snitt man må ha for å komme inn?

    • Jag har tatt bachelor ved helsehøyskolen i Oslo, altså en privatskole hvor det ikke var noe snitt for å komme inn. Ernæringsfysiolog er ikke en beskyttet tittel, men det er vanlig å kalle seg dette etter tre år på skole. Etter 5 år på universitetet i Oslo blir man klinisk ernæringsfysiolog – noe som er en beskyttet tittel. Jeg tror det er veldig høyt snitt for å komme inn på universitetet i Oslo, men dette kan du finne ut ved å spørre rådgivere på skolen vil jeg tro. Lykke til, det er en spennende utdanning 🙂

  2. Tusen takk for svar:) lurer bare på en liten ting til! kan man gå tre år på privat skole slik som deg, for deretter og gå to år på universitetet, eller må man ta alle 5 årene på universitetet for å kunne bli klinisk ernæringsfysiolog? 🙂

    • Jeg skal i teorien kunne ta to år på universitetet etter denne bacheloren, men er usikker på hvor lett det egentlig er å komme inn da. Jeg vil tro de prioriterer studenter som har gått der alle årene.. Skolen min tilbyr videre utdanning i Australia, dersom dette kunne friste 🙂

  3. 394574 445463Following study a couple of of the blog articles for your web site now, and that i truly like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and are checking back soon. Pls consider my internet website too and inform me what you consider. 40632

  4. 254606 767519I dont normally have a look at these types of web sites (Im a pretty modest person) – but even though I was a bit shocked as I was reading, I was undoubtedly a bit excited as properly. Thanks for creating my day 42189

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.