Nydelige vafler

Oppskriften er hentet fra den siste utgaven av VOF (Vitenskap og fornuft) De smakte ikke vafler, men var nydelige selv om! Minner litt om omelett, men med en vri jeg absolutt liker. Veldig enkle å ha med seg når de er kalde – med pålegg på. Enkel og veldig god oppskrift. Jeg anbefaler!! 🙂 

Oppskrift

 • 3 dl. rømme
 • 6 egg
 • 2 ts. bakepulver
 • 4 – 6 ts. JBKM – prøv deg frem
 • 1/2 ts. kardemomme – kan sløyfes
 • 50 g. smeltet smør

Bland alle ingrediensene og tilpass tykkelsen med JBKM. Ha i litt sukrin eller stevia dersom du ønsker de søte. La røren stå i 20 minutter før vaflene stekes. 

221 tanker om “Nydelige vafler

 1. Tilbaketråkk: Turmat | Blisunn

 2. Tilbaketråkk: Mat til bilturen | Blisunn

 3. Tilbaketråkk: På breen | Blisunn

 4. Tilbaketråkk: Matpakke for en hell uke | Blisunn

 5. Tilbaketråkk: Omelett i hjerter | Blisunn

 6. Hei, her kommer min vaffeloppskrift. Den synes jeg er kjempegod!
  4 egg
  1 boks fløte eller seterrømme.
  4 ss proteinmel
  2 toppede ss fiberhusk.
  2 ss sukrin, eller litt sukrin og litt stevia.
  1 ts hjorthornsalt.

  dette blir ca 10 hjern, de blir ikke så tjukke, men smaker godt!
  Til heving bruker jeg hjorthornsalt, dette for at jeg ikke liker smaken av bakepulver. Horthornsalt lukter gjerne ille når jeg steiker, men smaker ingen ting etterpå.
  Dersom jeg lager av rømme, bruker jeg gjerne natron som hevningsmiddel, sånn som i kaker og slikt.

 7. Tilbaketråkk: URL

 8. 53316 300905I discovered your blog website on google and check a couple of of your early posts. Proceed to keep up the outstanding operate. I just extra up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of ahead to studying extra from you in a whilst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.