Vi handler mye og sjelden, prøver ihverfall.. I går fikk vi det til 😉 Nå har vi mat i lang tid, ihvertfall til tirsdag i neste uke!
Storfangst.. 😉
Tre pakker med egg, Masse grønnsaker, Frukt, Feite meieriprodukt, Kjøtt og Varme drikker 🙂
Vi er dilla på avokado og stekt sopp. Derfor ble det 6 avokadoer og to store poser sopp.
Svinelever, kjøttdeig, fårikålkjøtt og biff. (Fisken er i fryseren fra før av; laks, fersvanns ørret, seifilet og torsk!)
Også har vi store sekker av potet og gulrot, dette kjøper vi i store mengder av, så blir det billigere. Løk, hvitløk, krydderurter, olivenolje, balsamicoeddik er i kjøl og skap fra før av.
Vår middagsmeny:
Torsdag: Svinelever i fløtesaus, stekt sopp og løk, kokt grønnsaker og potet.
Fredag: Hjemmelaget moussaka – har en NYDELIG oppskrift, kommer snart:)
Lørdag: Biff med fløtegratinerte poteter og dampede grønnsaker.
Søndag: Lammefrikase – i stedet for fårikål er jeg oppvokst med frikasè.
Mandag: Rester etter frikasè eller fisk fra fryseren.
Tirsdag: Fisk – sikkert laks – vi bruker å ha laks fast på tirsdager 🙂
Til frokost og lunsj spiser vi bringebærsmoothie, omelett, kokt egg, avokado, stekt sopp, andre grønnsaker, salat med tunfisk og middagsrester.
Etter trening spiser vi ofte frukt. (banan, norske epler, kiwi og appelsin har vi liggende nå)
Til kos spiser vi mørk sjokolade – aller helst 86 % kakao, men helsekost butikken hadde det ikke inne, så da blir det 70 % kako denne gang.
Det tror jeg faktisk var en ganske reell oppsummering av vårt kosthold.
ELSKER SUNN MAT 🙂
Mykje enklare planlegge middagsmeny og handle éin gong i veka, det gjer vi òg! 🙂