Birkebeinerrennet 2012

Dessverre stiller jeg ikke til start i årets birkebeinerrenn. Tidlig i høst var målet mitt å gjøre det bedre enn i fjord, men et trøblete kne satte en stopper for det. Det startet allerede i sommer, og magefølelsen min sa at dette kom til å ta lang tid, så jeg meldte meg aldri på.. I dag sliter jeg fortsatt, og jeg er til tider veldig frustrert.. MEN i dag tenkte jeg å bla litt i arkivet, mimre litt om mitt birkebeinerrenn 2011 og kanskje gi noen tips til spendte nybegynnere.. Dere skal ut på et fantastisk løp, dersom værgundene er med dere og dere treffer med smurningen så må dere bare NYTE DET!! Jeg får tårer i øynene og en klump i halsen når jeg skriver dette og ser tilbake på fjordåret, jeg var så heldig, selv om jeg var litt skuffet med min egen tid..

Les om min opplevelse av birkebeinerrennet 2011, dagen før birkebeinerrennet, forberedelsene jeg gjorde og ikke minst få med dere birken energibarer, de er nydelige og du kan kontrollere selv hva du putter i de!!

Dette bilde ble tatt umiddelbart etter målpassering. Min nydelige veninne Yasmin stod i målområdet med kamera og knipset. Takk for at du foreviget dette øyeblikket 😉

Hærlig følelse!!!

2 tanker om “Birkebeinerrennet 2012

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.