Paleo challenge dag 21

Av og til når jeg sitter å spiser, slår det meg «er DETTE Paleo? Har jeg lov å spise dette? Har jeg failet nå??» Etter noen sekunder omtanke kommer jeg til meg selv igjen, og svaret er; «ja, DETTE er Paleo, denne maten er noe av det beste jeg kan gi kroppen min, jeg er fortsatt med i gamet». Hærlig 🙂

Strimlet svinekjøtt, sopp og løk stekt i kokosolje og kjøttkraft fra en dag tidligere. Avokado og tomat. 

Tre uker på paleo challenge

Matlagingen går av seg selv. Tenker ikke så mye på at jeg ikke kan bruke fløte, ost eller potet lengre. All maten smaker godt, og jeg stortrives med følelsen av ren og sunn mat. Ikke noe lurerier! Derimot savner jeg metthetsfølelsen og den langvarige energien – føler jeg må «fylle på» oftere nå enn tidligere. Og det letteste å fylle på med er kokt egg, frukt og grønnsaker. Har vært for lite flink til å ta med meg små matpakker med middagsrester, smoothie eller lignende – så da er jeg litt lei av dette mellommåltidet med egg og eple.

Etter 10 dager kjente jeg mer og mer til hodepine. Litt bevisstgjøring så har dette ordnet seg; Drikker mer vann, litt mer salt på maten, nok søvn og mindre stress. Litt bevisstgjøring gjør godt!!

Farris bris naturell med sitrusfrukter er nydelig forresten 🙂

Igjen er det nok hvitosten jeg savner mest, sammen med sjokoladen – skikkelig mørk og sterk sjokolade..

Det er bare 9 dager igjen av Paleo challenge for meg.. 

112 tanker om “Paleo challenge dag 21

  1. hahaha, jeg bruker også å tenke om måltidene mine virkelig er paleo xD
    Så bra at du liker det! Jeg liker det også, men gleder meg litt til godis på lørdagene !

    • Jeg tenker at det er et godt tegn når jeg tenker sånn 🙂 Masse deilig og sunn mat, kjennes godt ut for kroppen! Skal bli godt å ikke være så «streng» ja, men kommer til å ta med meg mange gode erfaringer videre i kostholdet. Lykke til videre Karoline! Moro at du er med:)

  2. Hei.
    Har fulgt bloggen din en stund og bli alltid like inspirert at alle de sunne og gode valgene dine! Blir ikke et slå sunt og variert kosthold veldig dyrt? Kunne du lagt ut et budsjett for en uke/ månde og hvor mye du/ dere bruker på mat? 🙂 Skal flytte på hybel skjønner du – og vil så gjerne fortsette å spise sunt og variert!

  3. Paleo eller ikke., jeg følger matvalgene med stor interesse., men jeg tenker hele tiden., er det nødvendig å ha med dette svinekjøttet..? er det virkelig meningen at vi skal pleie å stelle dyr., for så å spise dem opp., nei for meg blir dette helt feil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.