Paleo iskrem

Jeg er ikke fan av juksemat! Noe av poenget med paleo challenge er å spise ekte mat, mat i sin naturlige form og mat som er bra for meg. Men denne desserten er noe jeg kan godta, 3 supre ingredienser, rørt sammen til en iskrem. Smaker softis med sjokoladesmak 🙂 Det er helt greit om du ikke tror meg på grunn av bildene, for det var ikke så lett å få til noe fristende bilder – men jeg sier det bare; prøv selv!

Ingredienser:

  • Frosen banan i biter
  • Litt kokosmelk (den stive delen etter den har stått i kjøleskapet)
  • Raw kakaopulver

Mos banan og kokosmelken i en blender. Bland i kakaopulveret og nyt med en gang 🙂

107 tanker om “Paleo iskrem

  1. Hei Sissel, Hjertelig takk for se5 gode ord! =) Tenker du pe5 de blomstrete meepnlakpree? Om det er disse du tenker pe5 se5 bruker jeg en 2inch scallop punch til de fe5es kjf8pt pe5 hobbybutikker =) KJempebra at du finner inspirasjon her inne spf8r om du lurer pe5 noe! (merkelapper designer jeg i photoshop, enten om du lager slike selv eller se5 lager jeg ogse5 trykksaker pe5 bestilling om du f8nsker dette) d8nsker deg en herlig dag!!Stor klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.