Paleochallenge dag 18

Ikke så mye nytt, men sånn ser en typisk paleo dag ut for meg..

Frokost: Paleo smoothie

Lunsj: Paleoegg, guacamole, gulrøtter og eple med kanel til kaffien

Kaffikos

Kvelds: Paleoegg med en stor deilig salat.

Paleo kalenderen min er krysset av for at dag 18 er over – og det er den jo veldig snart.

Treningsplanene har gått som planlagt så langt i uken, to økter igjen, og det har jeg god tid til i helgen 🙂

226 tanker om “Paleochallenge dag 18

  1. Hei!
    Kom over bloggen din idag, og denne utfordringen vil jeg prøve meg på (må bare komme meg igjennom eksamensperioden først)

    Det jeg lurer på om du har gått ned noe på denne dietten?(dette er mitt ønske)

    Stå på videre!

    • Jeg har gått ned 2 kg på to uker, mens samboeren har gått ned 3 kg. Og dette er ikke noe vi har «prøvd på» og det var heller ikke et mål for oss. Dette er en fin måte å starte vektreduksjonen på. Jeg vil da råde deg til å ikke spise mer enn to frukter om dagen. Her hos oss spiser vi 2 – 5 porsjoner om dagen, og det blir i meste laget!! (Gleder meg til å erstatte frukten med ost!) Lykke til med eksamen og kostholdet når du setter i gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.