Paleo matbilder

Dag 16 er i gang (vi er over halvveis!!). En kort oppsummering av de siste dagene fra meg følger..

Har fått igjen hodepine som har vært borte i lang tid. Får litt hodepine hver dag, noe som er veldig slitsomt. Prøver å være sikker på å få i meg nok mat, men da igjen går jeg løs på alt for mye frukt. I dag har jeg med to kokte egg og en tomat til «mellommåltid» om jeg kjenner behov for det. Prøver å drikke mye vann, men så blir det en god del kaffi også – må nok redusere denne mengden litt ja! Følger meg pigg og opplagt hver morning klokken 06:30 – da er det ut på gåtur og deretter gjøre tøyøvelser for rehabilitering. Så slokner jeg om kvelden klokka 22 – 22:30. Vi lager utrolig mye god mat, og samboeren er faktisk den som lager mest (er jeg ikke heldig??) Føler av og til at jeg hadde fått en bedre metthetsfølelse om jeg kunne hatt litt ost, creme fraich eller fløte i maten, og at mettheten hadde vart litt lengre.

Alt i alt kjennes det deilig å bare spise naturlig og ren mat. Når challengen er over vil jeg introdusere noen nye matvarer, men beholde fokuset på ren og naturlig mat 🙂

Tar mye bilder av maten, men ikke alltid jeg lager egne innlegg om hvert måltid. Her kommer noen bilder fra de siste 16 dagene, og linker til Paleo oppskrifter..

Vi koser oss veldig om morgonen i helgene, med kaffi og litt frukt 🙂 Eple med kanel!

Pepperbiff med grønnsaksmos.

Det er lov å kose seg litt også. På lørdag lagde vi salte mandler.  Lagde de av kokosolje, himalayasat og mandler.

Laksefilet med wokede grønnsaker

Nydelig torsk til middag: Steikt søtpotet, kokt brokkoli og gulrot, sprøsteik bacon og trekt torsk.

Guacamole, en sikker vinner til ALT.

En av mange matpakker; kokt egg, avokaso, macadamianøtter og banan.

Paleo smoothie er blitt en hit til frokosten.

63 tanker om “Paleo matbilder

  1. Det er veldig inspirerende å lese om dette, altså. Kjempefint at du legge ut oppskrifter. Jeg har ikke kommet så langt som deg i jakten på ren mat, men du inspirerer meg til å bruke tid på å finne min egen vei. Tusen takk 🙂

    • Takk for fin tilbakemelding «synsegulla», godt å vite at jobben bak innleggene blir sett pris på. Håper du finner din egen vei til god helse og trivselvekten:-) lykke til!

  2. Tilbaketråkk: En liten oppsummering | Fristende lavkarbo

  3. Hva er vitsen med denne testen? Er ikke meningen med livet å nyte det? dette virker bare utrolig anstrengende. Du kan vel ikke gå i besøk til noen heller, eller har du med deg niste då?

    • Du kan lese hvorfor jeg gjennomfører denne 30 dagers utfordringen i dette innlegget: http://blisunn.no/2012/04/hvorfor-paleo-challenge/ Jeg kan fint gå i besøk til venner og familie som respekterer meg og mine matvaner. Mat er personlig og ingen andre enn meg kan bestemme hva jeg skal spise. Jeg nyter livet til det fulle, og ser ikke problemet med 30 dager uten noen matvarer, selv om dette er matvarer jeg liker godt. For de som spiser et «tradisjonelt norsk kosthold» kan jeg anbefale å gjøre dette på det varmeste. Også reintrodusere en og en matvare etter disse 30 dagene. Man vil da finne ut om man har intoleranser – og kanskje også oppdage hvor godt det gjør for kroppen å spise ekte mat. Jeg anbefaler deg å prøve, tar du utfordringen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.