Pizza

Pizza er vel noe alle har et forhold til – på godt og vondt. Hjemmelaget pizza kan med litt kreativitet bli sunn pizza. Og da tenker jeg ikke på å bruke grovt mel, for korn er korn – altså ikke bra for deg. Jeg lager min pizzabunn på «slump» så noe eksakt oppskrift har jeg ikke, men jeg vil gi dere ingrediensene, og ca mål, så kan du prøve deg frem selv..

Pizzabunn

  • Egg (6 egg til en pizza)
  • Revet squash – klem ut vannet og bruk bare den «faste delen» (2 stk til en pizza)
  • Revet ost (en GOD neve)
  • Liten slump fløyte
  • Salt

Jeg har også prøvd å ha i litt mandelmel, kokosmel, finkvernet linfrø, jbkm (johannesbrødkjernemel – bindemiddel), potetmel, cottage cheese. Men med tider og stunder har jeg funnet ut at de ingrediensene over gir best resultat – etter min smak.

Pizzabunnen må forsteikes slik at det blir mulig å legge noe opp på. Jeg har den i ovnen på 200 grader i ca 10 min – følg med og lag fyllet i mellomtiden.

Pizzafyll

Jeg liker ren tomatpure som tomatsaus, etter det kan fyllet varieres i det uendelige. Skinke, kjøttdeig, kylling, biffkjøtt, løk, sopp, paprika, ananas, pesto, philadelphia, norvegia, mozarella, tomat, purreløk, osv osv…

Etterstek pizzaen når du har fått på ønsket fyll – til osten er gyllen eller til du ikke klarer å vente lenger. Nyyyyyyt med god samvittighet både til hverdag og fest – og gjerne på matpakken dagen etterpå!

Bildene er tatt med mobilen og publisert på instagram – følg meg der (under navnet «blisunn»)  for flere bilder om mat, trening, mitt liv og min livsstil.

112 tanker om “Pizza

  1. 27550 893313Should tow line this caravan together with van trailer home your entire family quick get exposed to the issues along with reversing create tight placement. awnings 803692

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.