Godterikuler

Jeg testet ut hjemmelaget godterikuler til helgen, og nå er oppskriften perfekt etter mine smaksløker. Jeg deler den da selvsagt med dere 😉

Oppskrift..

– 70 g. Dadler (jeg velger økologiske fra helsekost)

– 55 g. Aprikoser (jeg velger økologiske fra helsekost)

– 1 ss. Kokosolje

– 40 g. Mandler

– 40 g. Hasselnøtter

– 2 ss. Kokos

– 2 store ss. Kakao

– 2 ts. Vaniljesukker

– Litt salt

– 70 % Mørk sjokolade

Slik gjør du..

Mal mandlene og hasselnøttene. Kjør dadler, aprikos og kokosolje på full guffe i en kjøkkenmaskin eller lignende. Bland de tørre ingrediensene i en bolle og tilsett malte nøtter og den seige massen fra dadlene. Bland alt til du har en klissete klump. Trill kuler og sett de i kjøleskapet for avkjøling. Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikrobølgeovnen. Dypp kulene i sjokoladen og sett de igjen til avkjøling i kjøleskapet.

Når sjokoladen er stivnet kan du nyte mektige og smakfulle godterikuler 😀

Disse kulene er pyntet med kokos og hakkede pistasjenøtter.

Næringsinnhold pr. kule: (Oppskriften gir ca. 30 kuler)

– Energi: 43 kcal.

– Karbohydrat: 3 g. (sukker 0,6 g.)

– Protein: 0,7 g.

– Fett: 3 g.

81 tanker om “Godterikuler

  1. Tilbaketråkk: Helgefrokost | Blisunn

  2. Tilbaketråkk: Påfyll under eksamen | Blisunn

  3. Tilbaketråkk: Julegavetips | Blisunn

  4. Tilbaketråkk: Kos til helgen | Blisunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.