iHerb.com

Pakken er ankommet, bare en knapp uke etter at jeg bestilte – det gikk jo veldig fort! 🙂 Som jeg annonserte tidligere blir det ikke kjøpt noe julegodt her i hus dette året, nå skal jeg lage alt selv 🙂

Følgende kom fra det store utland..

Lucuma powder, Stevia powder, Palm sugar, Carob powder og Stevia dråper med vanilla creme smak. Venter fortsatt på en bestilling til fra iHerb, samt en fra gojiking før jeg kan sette igang med sjokolade mekkingen min. Kommer tilbake med mer informasjon ang. disse produktene senere.

58 tanker om “iHerb.com

  1. Registrerer at du har lagt ut en del lavkarbooppskrifter samt oppskrifter med spkalt «supermat» den siste tiden. I den forbindelse var jeg litt nyskjerrig på hvorfor du velger slike matvarer ettersom du er utdannet i ernæring? Så vidt jeg har fått med meg er det ingen holdbar dokumentasjon fra større undersøkelser eller forkningsresultater som viser at lavkarbo eller supermat har noen effekt. Eller har du fått nye opplysninger om dette gjennom ditt studie?

    • Hei Friskus. Jeg lever verken etter prinsipper om lavkarbo eller «super food», men jeg tester ut ulike nye produkter og oppskrifter og da også noen som kan passe godt til en av disse livsstilene. Jeg velger altså dette etter nysgjerrighet, og ønske om å lære mer. Jeg ønsker å bli flinkere til å bruke naturlige produkter, kutte ned på (og kanskje ut etterhvert) hel og halfabrikate matvarer, og lage mest mulig selv. Derfor er nå sjokolade under utforskning i hjemmet. Gøy å kunne lage sine egne sjokolader til jul – man ønsker jo å kose seg litt ekstra da. Så nei, det er ikke noe skolen min står for eller noe informasjon fra den kanten. Derimot synes jeg det er interessant å se på dette med karbohydrater i kostholdet – får ikke vi i oss for mye karbohydrater generelt? Jeg er nysgjerrig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.