Pizza

NYDELIG HJEMMELAGET PIZZA helt uten mel i bunnen!!!

Jeg vet at jeg har tatt denne oppskriften/ inspirasjonen fra en blogg, men kan ikke huske hvilken, så all ære til den som har inspirert meg til denne pizzabunnen – den er en hit hos oss!

Pizzabunn (til to pizzaer – lager alltid to i slenger – fungerer veldig godt til matpakke dagen etter!)

  • 10 egg
  • 2 squash
  • 200 g revet ost
  • litt salt
  • 1/2 boks cottage cheese
  • ca 2 ss. potetmel

Bland egg, salt, potetmel og cottagechees og rør dette sammen. Rasp squash og klem ut væsken, ha dette i røren sammen med raspet ost. Bland røren godt. Dekk steikeplata med bakepapir og ha røren utover brettet. Forsteik bunnen på 200 grader i ca 10 – 15 min til bunnen er stiv på toppen (så du kan smøre på tomatpurè). Ha over tomatpure eller annen tomatsaus og ønsket fyll og set steikeplata høgt i ovnen. Pizzaen er ferdig når osten er smelta og du ikke klarer å vente lengre 🙂



 

Røren flyter litt ut over, og det blir ofte litt for mye egg på siden som blir svidd. Dette fjerner jeg før jeg tar på fyll. Kanskje det hjelper med noen færre egg? Skal prøve neste gang 😉
Pizzabunn klar til å ha på fyll.
Også noen baconbiter på toppen!
Fiks ferdig pizza – nå klarte ikke vi å vente lenger!
Ha gjerne ruccolasalat og rømme til 🙂

55 tanker om “Pizza

  1. Tilbaketråkk: Middagsmeny uke 7 | Blisunn

  2. Tusen takk for glimrende pizzabunn..var tom for hvetemel, så dette var jo helt glimrende!

    Hadde ikke så mange egg tilgjengelig, men løste det greit med litt ekstra potetmel.

    Det var et friskt tilløp til baking jeg ikke har prøvd før, og resultatet ble fantastisk perfekt! Squash it is!! 😀

    Takk igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.