NYDELIG HJEMMELAGET PIZZA helt uten mel i bunnen!!!
Jeg vet at jeg har tatt denne oppskriften/ inspirasjonen fra en blogg, men kan ikke huske hvilken, så all ære til den som har inspirert meg til denne pizzabunnen – den er en hit hos oss!
Pizzabunn (til to pizzaer – lager alltid to i slenger – fungerer veldig godt til matpakke dagen etter!)
- 10 egg
- 2 squash
- 200 g revet ost
- litt salt
- 1/2 boks cottage cheese
- ca 2 ss. potetmel
Bland egg, salt, potetmel og cottagechees og rør dette sammen. Rasp squash og klem ut væsken, ha dette i røren sammen med raspet ost. Bland røren godt. Dekk steikeplata med bakepapir og ha røren utover brettet. Forsteik bunnen på 200 grader i ca 10 – 15 min til bunnen er stiv på toppen (så du kan smøre på tomatpurè). Ha over tomatpure eller annen tomatsaus og ønsket fyll og set steikeplata høgt i ovnen. Pizzaen er ferdig når osten er smelta og du ikke klarer å vente lengre 🙂
Kan eg komme på besøk snart??? Fytti, det ser godt ut 🙂
JAAAA! ANYTIME:) Til neste besøk lager jeg pizza, når?:)
Tilbaketråkk: Middagsmeny uke 7 | Blisunn
Tusen takk for glimrende pizzabunn..var tom for hvetemel, så dette var jo helt glimrende!
Hadde ikke så mange egg tilgjengelig, men løste det greit med litt ekstra potetmel.
Det var et friskt tilløp til baking jeg ikke har prøvd før, og resultatet ble fantastisk perfekt! Squash it is!! 😀
Takk igjen!
Four score and seven minutes ago, I read a sweet article. Lol thanks
The paragon of understanding these issues is right here!