Blogg Bli sunn

Hei alle sammen!

Detter er da bloggen for Ann Kristin Grodås som står bak nettsiden www.blisunn.no
Jeg vil dele litt av min hverdag, mitt kosthold og mine tips med deg, nettopp for at du kan finne inspirasjon til å starte eller opprettholde en sunn livsstil.

Jeg håper du finner bloggen, og også siden min www.blisunn.no interessant. Så blir jeg veldig takknemlig for tips og spørsmål til meg om du har noen på lur.

Ha en sunn dag!

151 tanker om “Blogg Bli sunn

  1. Grattis me blogg!:o)

    E arti når d bi fleir som blogga… bi inspirert te å blogg litt meir sjøl da! (eg e jo litt treig, som du sikkert har merka, hehe)
    Stilig bilde du har laga på overskrifta og!:o)

    Ha ein fin aften videre! Klem!

  2. Thanks for your feedback Carrie!This is a strange path I find myself on. You do make a sound point and I plan to have an audio version complete and without breaks ready before I release it serially so that people can purchase it as well. Free is a good way to get folks hooked so that they want the rest “NOW!”. And for those that don’t there will be the podiobook version.Hopefully this book will live up to some of the better PB content.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.