Helgens utfordring

Da er langhelgen i gang for min del, og jeg befinner meg for øyeblikket i Oslo. Jeg har fått ansvaret for mine herlige kusiner, Kaja (12) og Synne (8) fra i dag til lørdag. Jeg merker allerede nå at det blir utfordrende å tenke på to yngre ganer når det skal tilbredes mat i huset. Middagen blir nok den største utfordringen, da den må treffe meg og min trang til det sunne og deres smaksløker. Jentene er nok ikke spesielt kresne for sin alder, så vi skal nok bli enige etter hvert:) Idag står det spagetti på menyen, hvordan vi løser det er ennå usikkert. I morgen er planen en tur i holmenkollen for å få litt frisk luft. Hva skal vi ha med oss i sekken da skal tru? Følg med 🙂

Bildet er fra påsken, da var vi på «sætra i hondalen» å grilla pølser med pinnebrød. Cecilie, Kaja, Meg, Kjetil min kjære og Synne.

53 tanker om “Helgens utfordring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.