Noe du lurer på?

Hva ønsker du å vite om kosthold, ernæring og helse??? Jeg ønsker at bloggen skal være interessant for deg som leser, og trenger da litt hjelp – skriv en kommentar eller send en e-post dersom det er noe du lurer på, eller ulike temaer du ønsker å vite mer om. Jeg vil svare så godt jeg kan og forhåpentligvis hjelpe deg til en sunnere livsstil! Følg med 🙂

Jeg har forresten registrert meg på http://bloggurat.net/minblogg/registrere/0ae2262c89fc0924863a0bbc00da9a021e554e59

105 tanker om “Noe du lurer på?

  1. Har du noe tips til sunne mat oppskrifter som
    1. Kan lagres i frysen
    2. Kan settes rett i langpannen uten noe forberedelser
    3. Er ferdig på 20-30 min

    med andre ord like enkelt som en grandiåsa pizza, men litt sunnere og bedre på smak..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *