En dag uten trening er en dag uten mening

Jeg merker jeg blir rastløs når jeg ikke får trent. Har ikke trent «skikkelig» siden mandag, og det begynner å tære på humøret nå. Riktignok fikk jeg en god styrkeøkt for overkropp i dag, men det å ikke få springe (evt. sykle eller andre ting) av seg litt energi i løpet av dagen gjør meg virkelig irritert. Og for å strø salt på såret la min kjære samboer ut på en god treningsøkt nå nettopp, og jeg sitter igjen hjemme…

Merker også hvor mye tid jeg til daglig bruker på trening. Dagene bruker å være fullpakket med ting å gjøre – inkludert trening, men de to siste dagene har det blitt mye «døtid» hvor jeg bare slenger rundt å irriterer meg over en sykt stiv lysk. Fikk en strekk fredag når vi var på fjellet. Har ikke kjent så mye til den før etter fotballtrening mandag. Da var jeg «pinnestiv» før jeg kom meg ut av dusjen 30 min etter avsluttet trening. I dag er det riktignok bedre-  jeg går normalt igjen, men jeg tar ikke sjansen på noe joggetur ennå.

Et lite hjertesukk fra meg i dag..

91 tanker om “En dag uten trening er en dag uten mening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.