Jentekveld og sunn tapas

I går begynte Grey’s anatomi igjen, og jeg inviterte til jentekveld. I den anledning lagde jeg noen raske tapasretter. Dette tok faktisk bare 30 – 40 min å tilberede 🙂

Litt overfokusert på mat, så jeg tok ikke bilde av alle ved bordet. Vi må nok samles igjen før sommeren er over 🙂

Lefseruller av:

– Fullkorn tortilla

– Spinat

– Philadelphia light

– Salatkrydder

– Krydret kalkun skinke

Avokado i biter med lime saft, salt og pepper.

Honninmelon og spekeskinke på pinne

Sukkererter

Hadde tenkt å lage hvitløksbagetter selg, men når jeg fant disse i frysedisken måtte jeg prøve. Etter min smak var det mye bedre enn de orginale. Samvittigheten spiller nok en liten rolle her, men jeg liker at man kan velge litt sunnere selv når man skal kose seg 🙂

Kylling kjøttboller av:

– Kyllingkjøttdeig

– Fersk persille og hvitløk

– Salt, pepper, chilikrydder

100 tanker om “Jentekveld og sunn tapas

  1. Tilbaketråkk: Sunne vafler « Bli sunn

  2. Hei hei.
    Jeg holder på med et prosjekt på skolen der vi skal lage forskjellige tapasinnslag og ta med på skolen. Jeg har fått i oppgave å lage tortillaruller med spinat, og har lett hele internett rundt etter en oppskrift på norsk. Den eneste jeg har funnet som er brukenes er dette du har skrevet på siden din. Og i denne forbindelse lurer jeg på om du kunne være så snill å sende meg fremgangsmåte og oversikt over hvor mye av hver ingrediens du brukte på spinatrullene? 🙂

    Tusen takk for hjelpen.

    Mvh. Camilla

  3. Tilbaketråkk: Spinatruller « Bli sunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.