Rå egg i smoothie

Overskriften få meg til å rynke på nesen, men jeg har overvunnet frykten – og det smaker faktisk.. ingenting! Altså, det er ikke smoothien som ikke smaker, men man kjenner ikke smaken av rått egg. Riktignok bruker jeg bare et egg i en smoothien pr. porsjon, men både ernæringsmessig og smaksmessig tror jeg dette er nok for min del.

Dagens frokost smoothie ble en overraskende suksess! Prøv selv 🙂 🙂

Frokost smoothie:

– 100 g. frosne jordbær (bruk de bærene du ønsker!)

– 1/2 Banan

– 2 Eplebåter

– 2 Store ss Skyr naturell

– 1/2 dl Appelsinjuice

– 1 egg

Næringsinnhold:

– Energi: 226 kcal.

– Karbohydrat: 25,5 g.

– Protein: 15,5 g.

– Fett: 6,1 g.

Jeg spiser alltid en neve (ca 25 g.) mandler til smoothien, dette sikrer et måltid proppfult av proteiner og sunt fett, samtidig som det gir meg noe å tygge på og bedre metthetsfølelse. Ønsker du å vite mer om mandler kan du lese innlegget her.

Næringsverdier i frokosten min: (smoothie + en neve mandler)

– Energi: 381 kcal.

– Karbohydrat: 27,7 g.

– Protein: 20,8 g.

– Fett: 20,1 g.

Denne frokosten inneholder ca 5 g. kostfiber. Dette utgjør ca. 20 % av anbefalt daglig inntak. Les mer om kostfiber her.

Takk Henriette 🙂

63 tanker om “Rå egg i smoothie

  1. Tilbaketråkk: Hønemor « Bli sunn

  2. Tilbaketråkk: Energifordeling | Blisunn

  3. Beste frokosten jeg lager. Har den til frokost nesten hver dag 🙂 Syns det er så godt at jeg holder lenge på mettheten:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.