Streifebjørn i området?

fjordingen.no (lokalavisen) kan man lese at noen har observert en bjørn. Dette er der jeg av og til befinner meg joggende i min egen verden, gjerne med musikk på ørene.. Og det er her jeg skal legge ned mange timer på langrenn i vinter – jada, bjørnen går i hi, men det er vel kanskje ikke så veldig fristende å stampe forbi i risiko for å vekke den sovende bjørnen..

Jeg venter på en ny artikkel som avdekker at dette bare var hallusinasjoner eller et PR- stunt..

(Bildet er funnet på google – jeg blir ikke mindre skremt av dette!)

51 tanker om “Streifebjørn i området?

  1. Eg var på fjelltur eit godt stykke unna det området der den var observert, men det er ikkje lange stubben for ein bjørn. Eg hadde iallefall bjørnen i tankane store delar av turen og torde ikkje å bruke iPoden :p
    Eg har ikkje planar om at den skal slå seg ned i nabolaget iallefall 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.