Operasjon av mandler

Dagen i dag er en skikkelig blåmandag! Har hodepine, trøtt, ukonsentrert og sliten.. Sikkert litt etter en travel uke og lite søvn i natt, men skyldes nok også at en operasjon venter i morgen.. I dag reiser jeg til Førde hvor pappaen min bor, operasjon på Førde sykehus på tirsdag. Gruer meg fælt til narkose, sprøytestikk og hele sykehus-opplegget. Lukten, mennesker i frakk, hvitt, sterilisert – nei, jeg liker meg ikke på sykehus!!! Blir nok en del smerter også ja, så håper på noen gode doser med smertestillende med hjem i veska. Og hvordan blir det med mat etter dette? Vel, det får tiden vise.. Bloggen blir nok ikke prioritert i første rekke – men kommer med oppdateringer når formen tillater det!

Ha en sunn uke sålenge!! 😀

107 tanker om “Operasjon av mandler

  1. Lykke til! Eg gjorde det der for nokre år sidan og har nesten ikkje vore sjuk sidan. Hjalp meg veldig. Og så kan du meske deg med is dei neste dagane:) nam nam

    Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.