Etter operasjonen

En liten oppdatering fra sykesengen… Operasjonen gikk fint, alt var over før jeg viste ordet av det. Vel, jeg likte det ikke, men det første jeg sa etter å spurt etter min kjetil var faktisk «er det over allerede?» Akkurat da gjorde det ikke vondt å snakke. Men det gjør det nå. Har heller ikke fått i meg noe særlig med mat ennå, men det kommer vel etterhvert. Isbiter er godt, og kaldt vann. Her er noen bilder fra sykehuset.. Nå ligger jeg hjemme på sofaen. Sover for det meste, og ser litt på tv. Er slapp og trøtt – er nok medisinen som gjør det.

Dette er rett før jeg gikk inn til operasjon. Gruer meg mye her!!

Etter operasjonen. Er fortsatt litt omtåket, men våken da. Mye smerter.

På sykehushotellet. Holdt sengen helt til avreise dagen etter.

Fikk i meg en yoghurt ut på kvelden.

Skulle gjerne vert en helt annen plass nå i ettermiddag, nemlig på bloggforum sammen med andre bloggere og sunn jenteidrett. Temaet var kosthold, trening, mat og selvbilde – noe jeg interesserer meg ganske mye for. Håper å komme sterkere tilbake i en annen sammenheng.

Ønsker dere en fin onsdag!!

162 tanker om “Etter operasjonen

 1. Hei på deg Ann Kristin. Ser ut som at du hadde ein vond dag igår. Håper det er litt bedre idag. Harv laga blogg eg også. La til linken:) Legger til din hod meg eg viss det er ok?

  God bedring kjære deg!!

  KLemmer

 2. Så koselig å høre fra deg, Ann Kristin! 🙂

  Du må tipse Kjetil om http://www.ravelry.com, hvis han ikke allerede vet om det. Der finnes flere menn som strikker. Er jo ganske sjelden. Flott at tradisjonene ivaretas. 🙂

  Jeg har jo innsett at jeg må gjøre noe med kostholdet mitt nå. Jeg skal jo videreføre det til gutten, og jeg vil jo at han skal ha et godt kosthold. 🙂 Vil heller at han skal spise makrell, enn nugatti for å si det sånn 🙂

  Jeg er med å trene fotball ca en gang i uka nå. Har ikke sjangs å konkurrere med de unge sprekisene enda, så jeg utsetter comebacket enda litt til…

  Du kommer vel på årsfesten? 😉

  • Ja, det er viktig å legge litt føringer for de søte små tidlig – han tar nok fort etter hva du og Martin gjør. Flink du er 🙂
   Skjønner det tar litt tid å komme tilbake i den gode formen, men du kommer dit etter hvert, det er jo så gøy! 🙂
   Ja, vi skal prøve å komme til årsfesten, gleder meg til å se alle igjen!! Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.