Matpakke

Onsdagene jobber jeg, så da får jeg laget meg lekre matpakker til lunsjpausen. I går var intet unntak. Matpakken gjør jeg alltid klar kvelden før så jeg slipper stress så tidlig på morningen. Dette var denne ukens matpakke.

Stekte pølser, eggerøre, ost, salat og agurk. To mandariner. Ubehandlede nøtter og stenger av gulrot og kålrot. Var nok ikke alt som forsvant i løpet av dagen, men som alltid; bedre med for mye enn for lite!

50 tanker om “Matpakke

  1. Jeg har hørt at hvis man ønsker vektreduksjon så skal man være forsiktig med å spise frukt fordi det innholder ganske mye sukker (selvøfelig også mange næringsstoffer), men jeg lurer på hvor mye frukt det er «greit» å spise? Og hvem frukt som er minst kcal fattig?

    • Det er veldig vanskelig å svare på hvor mye frukt som er «lov» å spise. Dette kommer ann på så veldig mange faktorer. Men 2 porsjoner som staten anbefaler vil jeg si er fornuftig. De fleste frukter er kalorifattige. De inneholder mye vann og nyttige næringsstoffer. Mango, banan og druer er kanskje de som er mest energirike. Gå inn på http://www.frukt.no dersom du ønsker å se mer for de forskjellige fruktene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.