Trening – oppsummering uke 47, nye planer uke 48

Uke 47

Planene gikk ikke helt som forventet. Mye kulde (opp til 15 minus) og dårlig logistikk gjorde at jeg ikke fikk gjennomført intervalløktene mine. Vil ikke presse meg så hadt ute i kulda, både for helsen generelt og også halsen som setter litt begrensinger. Men denne uka – uke 48 skal jeg komme meg inn på et treningssenter noen ganger, så intervall øktene blir gjennomført..

Uke 48:

Jeg ønsker ikke å sette opp hvilken trening som skal gjennomføres på hvilken dag, da jeg har erfart at dette ofte blir byttet på. Men jeg har noen mål med uken som jeg deler med dere. Denne uken skal ha en hard totalbelastning.

– 3 økter med styrketrening

– 3 økter med langtur (ca. 2 t.)

– 3 økter med høyere intensitet/ intervaller

Totalt utgjør dette 9 økter på 7 dager. Ingen fridager. Ca. 12 t. trening.

Kulden har inntatt Stryn. Jeg må ha to dunjakker på meg for å hente ved. BRrr..

146 tanker om “Trening – oppsummering uke 47, nye planer uke 48

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.