Salte mandler

Hva med å bytte ut chipsposen med noen sunne og smakfulle mandler? Mandler inneholder synne fettsyrer, kostfiber, vitamin E og magnesium. Les mer om mandler her. Salte mandler er veldig lette å lage, og du kan tilsette den smaken du måtte ønske.

Salte mandler

– Mandler

– Litt olivenolje

– Salt og/eller annet krydder

Fremgangsmåte:

Stek madler på svak varme i 7 – 8 min med litt olivenolje. Det skal ikke så mye olje til – bare slik at saltet henger fast. Dryss over ønsker krydder og server. De er gode både lunkne og avkjølte! NYT 🙂

Ønsker dere en fin helg!! Mulig det blir litt lite oppdateringer fra meg, da jeg skal på weekend tur til Bergen, men da blogges vi på søndag/mandag 😀

224 tanker om “Salte mandler

  1. Tilbaketråkk: Helgetur til Bergen | Blisunn

  2. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.